Canapele

Canapele Iasi: oferte

Oferta Baumall.ro cuprinde o gamă variată de canapele extensibile și fixe pentru living, hol sau dormitorul casei. Vă propunem canapele elegante, create din materiale fine și calitative pe care vă veți odihni liniștit atât pe parcursul zilei, cât și al nopții. Acestea dispun de lădiță încăpătoare unde veți putea depozita cele necesare și de un mecanism de extindere ușor de utilizat.

Trebuie să alegeți atent locul în care patul va fi amplasat și rolul pe care îl va avea acesta: fie va fi amplasat în living și va fi folosit de gazde în mod constant pentru odihnă și numai ocazional va fi extins ca un pat pentru oaspeți, fie va fi utilizat în mod regulat ca un loc de somn zi de zi. În primul caz, cerințele pentru mecanismul de extindere a canapelei sunt minime, dar pentru umplutura acesteia – foarte mari, deoarece canapeaua va trebui să reziste constant la utilizarea zilnică. Canapele, care vor servi ca loc pentru somnul zilnic, trebuie să fie foarte ușor extensibile - acesta fiind cel mai important parametru. Dacă credeți că pentru aranjarea canapelei veți face un efort semnificativ sau dacă procedura însăși nu este foarte convenabilă și consumatoare de timp, atunci este mai bine să renunțați la un astfel de model. Este necesar să țineți aminte că veți repeta acțiunile de pliere și aranjare de două ori pe zi. Fiabilitatea și longevitatea mecanismului însuși devine aici cei mai importanți parametri.

Antreul casei poate deveni și el funcțional și bine decorat cu o canapea modernă, de dimensiuni mai mici. Amenajând camera pentru copii, puteți opta pentru o canapea extensibilă mai ieftină și foarte comodă care se va potrivi perfect în camere de orice dimensiuni. Baumall.ro vă oferă și canapele fixe din piele eco, care pot fi utilizate perfect la amenajarea unei cafenele, a unui bar sau restaurant.

Culoarea canapelei poate fi aleasă de Dumneavoastră, astfel încât să corespundă în totalitate stilului camerei. Designerii de interior vă sfătuiesc să cumpărați canapele de culori neutre și tonuri pastelate, care arată bine în orice interior. O astfel de canapea poate fi ornamentată cu perne sau mantii.

Acum puteți alege online produsul dorit, iar noi vom livra canapeaua în Iași gratis. Mai multe detalii și prețuri la canapele puteţi găsi pe paginile produselor respective.