Fotolii

Fotolii: Iasi. Fotolii extensibile, fotolii fixe moderne: oferte

Oferta de fotolii Baumall.ro cuprinde modele diferite, prețul cărora variază în funcție de dimensiunea, tapițeria și materialul utilizat la fabricarea modelului. Astfel, fie că doriți un fotoliu extensibil pentru dormitor sau living, fotoliu fix pentru amenajarea unui bar sau cafenea, magazinul nostru vă oferă modele clasice și moderne, care pot fi personalizate conform stilului și culorilor alese de Dumneavoastră.

Baumall.ro vă propune fotolii stilate care vor oferi un decor unic și plăcut locuinței Dumneavoastră. Fotoliu extensibil Cindy, destinat pentru a completa un stil de lux al unei camere poate fi ușor transformat într-un loc confortabil de dormit. Acesta poate fi comandat în tapițerii diferite sau din piele eco, astfel încât să corespundă stilului din casa Dumneavoastră. Pentru amenajarea dormitorului sau a livingului, Baumall.ro vă propune fotoliul Mandy. Creat din tapițerie catifelată și perne din silicon, acesta conturează stilul clasic al camerei. 

Baumall.ro vă oferă și fotolii fixe, care pot fi utilizate perfect la amenajarea unei cafenele, a unui bar sau restaurant. Acestea pot fi comandate în culori și stofe diferite, pentru a corespunde stilului dorit de Dumneavoastră. Alegeți și comandați acum fotoliul potrivit, și noi îl vom livra rapid în Iași chiar la ușa casei.