Coltare

Coltare Iasi: oferte

Colțarul se potrivește perfect oricărei camere din locuința Dumneavoastră. Varietatea de modele, forme și dimensiuni de mobilier unghiular vă permite să creați interioare interesante și neobișnuite în cele mai obișnuite camere.

Dacă doriți să adunați companii mari de prieteni în casă - un colțar clasic este exact ceea ce aveți nevoie, iar dacă intenționați să folosiți living-ul ca și dormitor, puteți opta pentru un colțar extensibil. Pentru camere mari, alegeți colțar masiv și mare. Acesta va deveni un loc de odihnă funcțional și confortabil în camera de zi. Pentru camerele compacte optați pentru colțul laconic, amplasat lângă perete.

Dacă doriți o nuanță bine evidențiată în cameră, cu siguranță veți dori culoarea colțarului să reflecte acest lucru. De exemplu, dacă camera este un loc liniștit pentru relaxare, o culoare ușoară, minimalistă, ca un verde pal sau bej, este o alegere bună. În cazul în care camera este pentru intilniri cu prietenii, alegeți un roșu aprins sau purpuriu intens.

În ceea ce privește instalarea, este permisă amplasarea mobilierului în apropierea peretelui. Dacă doriți, puteți instala colțarul extensibil și în mijlocul camerei sau la fereastră, în dependență de designul și spațiul living-ului Dumneavoastră.

Acum puteți alege online produsul dorit, iar noi vom livra coltarul în Iași gratis. Mai multe detalii și prețuri puteţi găsi pe paginile produselor respective.