Vase pentru gatit

Vase pentru gatit: Iasi

Procurand vasele din fonta, orice gospodina va ramane satisfacuta in prepararea bucatelor traditionale. Retetele culinare de familie gatite in aceste vase, cu siguranta vor ramane din generatie in generatie.

Vesela din fontă emailată este de înaltă rezistență și ecologică datorită tratamentului termic special și aplicării materialelor ecologice. Pe partea exterioară a produsului este aplicat atât un email lucios de culori diferite, cât și negru mat, iar suprafața interioară a articolelor este acoperită doar cu email negru antiadeziv sau este executată fără acoperire, dar este supusă unui tratament termic suplimentar. Vesela produsă astfel, păstrează proprietăţile antiadezive naturale, nu are frică de variaţiile de temperaturi şi deteriorări mecanice și are perioadă de viaţă practic nelimitată.

Vesela din fontă fără acoperire este destinată gătitului preparatelor prăjite și înăbuşite pe toate tipurile de aragazuri și orice plăci de gătit, inclusiv pe foc deschis. Înainte de prima utilizare vasele trebuie spălate minuţios, încălzite pe plită până la temperatura de 100°C, după care suprafaţa interioară se şterge cu un şerveţel, impregnat cu ulei vegetal. Vasele netratate în modul indicat sunt potrivite pentru contactul cu alimentele ce nu conțin acid citric, acid acetic și acid lactic.

Comandati online tigai, oale, cratite, ceaune dorite sau vizitati magazinul nostru din sos. Pacurari 53, Iasi. Vă așteptăm cu drag!