Fotoliu extensibil TERRA PLUS 120x195cm
Pret redus

Fotoliu extensibil TERRA PLUS 120x195cm

790 RON 990 RON - 200 RON
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comandă rapidă
In stoc

Descriere

Fotoliu extensibil TERRA PLUS in Iasi

TERRA PLUS reprezinta un fotoliu fara structura multifunctional care imbina necesitatile familiei si este ideal in cazurile in care prietenii raman peste noapte. Prin doua miscari el se trasnforma intr-un pat. Componetele sale interioare si exterioare sunt special selectate, astfel incat sa asigure o utilitate universala.

Materialul din care se produce aceste piese de mobilier fara structura este buretele, un burete rezistent si durabil, confortabil, ce permite manevrarea foarte usoara si silentioasa a mobilei si transformarea ei rapida dintr-un produs in altul.

Avantajele mobilei fara structura dura:

  • Rezistenta sporita – nu prea are ce sa se strice la acest tip de fotoliu tapitat. Buretele este dur, nu se rupe, iar arcuri, stinghii si cuie de cazut nu exista.
  • Silentiozitate maxima – fiind concepute dintr-un burete usor, aceste produse nu scartaie, nu scot niciun soi de zgomot in momentul extensiei sau mutarii lor prin incapere.
  • Sunt extrem de usoare din punct de vedere al gabaritului pentru ca sunt lipsite tocmai de acele elemente ce dau greutate fotoliilor. Se recomanda deci celor care obisnuiesc sa se mute adesea – transportul mobilei nu va fi o corvoada.
  • Siguranta – acest mobilier este ideal pentru familiile cu copii mici. Lipsind orice fel de structura dura, colturi tari si ascutite, copiii sunt in deplina siguranta oricum s-ar juca pe acest fotoliu. Majoritatea modelelor au colturile rotunjite, iar cele care nu au, sunt oricum din burete, deci inofensive.
  • Intretinerea acestor piese de mobila este foarte usoara. Fiecare produs este imbracat in huse detasabile ce pot fi astfel oricat de des spalate.
  • Modularitate si usurinta de a se transforma dintr-o piesa de mobilier in alta - in cateva clipe, fotoliul fara carcasa devine pat fara a presupune niciun strop de efort. In general, sunt suficiente cel mult doua miscari sau o miscare de rotatie in unghi de 180 de grade. Se recomanda deci celor care primesc musafiri peste noapte adesea.

Fisa tehnica

BONSSOFA
Fisa tehnica
Tip
Extensibil
Lungime
120 cm
Latime
195 cm

Mobila moderna in Iasi

Baumall.ro vă propune mobilier modern cu livrarea gratuita in Iasi:

Comandați online, vizitați magazinul nostru, situat pe șoseaua Păcurari, 53. Vă așteptăm cu drag!